Partner program

  • Fiksne lokacije oglasa

Ima puno opcija oglašavanja na SHIFT TV kanalu. Započeti ćemo s oglasnim prostorom na samim stranicama kanala. Kao što možete vidjeti, postoje različite pozicije na koje možete postaviti svoje oglase. Možete odabrati gdje postaviti oglas, kao i model naplate i ograničenje prikaza kako biste bili sigurni da su sve vaše potrebe zadovoljene. Primjer pozicije oglasa je na slici lijevo kao i na ovim stranicama.

Sve lokacije, narudžbu kao i plaćanje oglasa možete obaviti sami. Od samog izgleda oglasa, načina prikaza, mjesto prikaza trajanje, birate sami jednostavno kao kod Facebook oglašavanja. Ispod ovog teksta je primjer obrasca u kojem možete odabrati gdje želite postaviti oglas, vrijeme trajanja oglasa i kao što sam već spomenuo, model za naplatu i prikaz ograničenja. Obrazac je prilično jednostavan i sve što trebate učiniti jest ispuniti ga sljedeći upute.

  • Video oglasi

U širokom rasponu oglašivačkih mogućnosti nudimo i videooglase prije i nakon emitiranja video sadržaja na svim ili na određenom kanalu. Oglasi rade na jednostavan način, viđeno na YouTube kanalu, kada korisnik klikne na videozapis, prva stvar koju će vidjeti jest vaš oglas. Možete odabrati prikazivanje oglasa prije video sadržaja, u određenom trenutku u videozapisu ili na samom kraju videozapisa. Ujedno postoji mogućnost prikazivanja fiksnih oglasa u slikovnom ili tekstualnom obliku na samom video sadržaju, također viđeno na YouTube kanalu.

 

SHIFT TV je zamišljen kao racing & lifestile channel. Video online kanal koji prati utrke u regiji ali donosi novosti iz svijeta auto moto industrije. Isto tako imamo u planu više pratiti lifestyle teme i dovoditi poznate goste. Membership model praćenja kanala koji je zamišljen kao članstvo koje nosi dodatne prednosti u obliku popusta i poklona registriranim korisnicima pokazati će svoje prednosti kada pokrenemo našu web shop platformu koja je upravo u izradi.
Gledatelji u svom profilu, mogu unesti podatke o svom vozilu te tako dobivati posebne ponude i popuste na proizvode iz našeg asortimana. Isto tako kada će biti akcije u našim parterskim servisima, možemo svojim gledateljima ponuditi dodatne popuste na usluge.
SHIFT TV je podjeljen na stranice CHAMPIONSHIP, EPISODES, RACING SERIES, LIVE STREAM. Svaka od stranica ima svoje kanale na koje se može pretplatiti i tako dobivati obavijest na mail kada je novi video dodan na kanal.
CHAMPIONSHIP stranica je zamišljena za priloge koji prate utrke službenih prvenstva država ex Jugoslavije i država u okruženju. Zbog jednostavnosti i lakšeg kasnijeg brandiranja, definiran je naziv „Balkan Championship“.
Primjer koji vidimo s lijeve strane je BALKAN MOTOCROSS CHAMPIONSHIP. Kanal koji bi trebao pratiti motocross utrke prvenstva Hrvatske i država u okruženju. Sljedeća stranica je EPISODES. Tu su kanali koji su većinom prilozi iz emisije SHIFT, serijali tokom protekle četri sezone emitiranja a pokazali su se publici jako interesantni. Sada se svaki zasebno mogu profilirati.
 RACING SERIES je stranica na kojem će biti kupovi ili utrke koje nemaju službenu titulu prvenstva države. To je možda i najatraktivnija stranica na kanalu jer u regiji ima puno atraktivnih natjecanja koja nemaju službenu titulu prvenstva države, a ugošćuju jako poznata imena.
Zadnja, ali nikako manje atraktivna je LIVE STREAM stranica. U narednim sezonama planiramo prenositi uživo što više utrka, raznih disciplina ili one koji bi bile atraktivnije za sponzorima. Osim gledanja uživo, na stranici će biti sve utrke koje u obliku snimaka će gledatelji moći pregledati, ukoliko nisu bili s nama uživo. Postoji opcija PAY-PER-VIEW, da prijenos se posebno naplaćuje, no to ćemo probati izbjeći pošto je i ovaj membership model izazvao dosta kritika.

Javite nam se i postanimo partneri! marketing@tvproduction.hr

(Visited 91 times, 1 visits today)